KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Kalite Kültürünü Yaygınlaştırma Eğitim Toplantısı

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü, Kalite Kültürünü Yaygınlaştırma Kalite Çalışma Grubu tarafından 26.01.2024 tarihinde saat 14.00 de Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Ceren Özdemir salonunda iç paydaşlarımıza Kalite Kültürünü Yaygınlaştırmaya yönelik hizmet içi eğitim toplantısı yapıldı. Eğitim toplantısı üniversitemiz rektörü Pof. Dr. Orhan BAŞ, fakülte dekanları, dekan yardımcıları, enstitü ve yüksekokul müdürleri, müdür yardımcıları, uygulama araştırma merkezi koordinatörleri  ve müdürleri, koordinatör yardımcıları ve müdür yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri, fakülte, yüksekokul ve enstitü sekreterleri, birimlerin kalite komisyon üyeleri ve kalite süreçlerinde görevli personellerin katılımı ile gerçekleştirilmiş olup, kalite koordinatörü Prof. Dr. Taşkın KILIÇ, koordinatör yardımcısı Doç. Dr.Melek ÇOL AYVAZ, öğretim üyeleri Doç. Dr. Üzeyir KEMENT, Doç. Dr. Süleyman Erkam SULAK, Dr. Öğr. Üyesi Şenel ÇITAK kalite koordinatörlüğü akademik personeli Öğr. Gör. Hakan KURT tarafından sunumlar yapıldı.

Eklenme Tarihi : 01-02-2024 09:52:21