Anne Üniversitesi Eğitim Projesi

Ordu Üniversitesi Kurumsal Gelişim Koordinatörlüğü olarak Altınordu Belediyesi iş birliğinde, hayat boyu öğrenme anlayışıyla, üniversite- toplum işbirliğini güçlendirmek, annelerin sosyal hayata katılımını teşvik etmek, desteklemek, annelerle çocukları arasındaki bağların güçlendirilmesine destek olmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz projede, 30 anne ile 8 hafta süren eğitimlerde öğrenci annelere alanında uzman eğitimciler tarafından aşağıda belirtilen dersler verilmiştir.

Dersin Adı

Eğitim Sorumlusu

Sağlıklı Beslenme

Diyetisyen Cansu CAN

Eğitimde Ailenin Rolü

Yrd. Doç. Dr. Ömer KARAMAN

Ev Ekonomisi ve Girişimcilik

Doç. Dr. Gürol ÖZCÜRE

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi

Yrd. Doç. Dr. Nalan ARABACI

İnsan İlişkileri ve İletişim

Doç. Dr. Cavit YAVUZ

Anne ve Çocuk Sağlığı

Yrd. Doç. Dr. Ebru ŞAHİN

Değerler Eğitimi

Yrd. Doç. Dr. Filiz ZAYİMOĞLU ÖZTÜRK

Medya Okuryazarlığı

Öğr. Gör. Merve SARIŞIN

Söz konusu Proje Protokol imza töreni ile 8 Mart 2017 de başlayıp 10 Mayıs 2017'de  mezuniyet töreniyle kapanışı yapılmıştır.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00