KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ

KOSGEB, TKDK , Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve DOKA Temsilcilerinin Bilgilendirme Toplantıları Başladı

09/01/2019

Üniversitemizin 06/12/2018 tarihli Danışma Kurulu toplantısında alınan karar gereği, Kurumsal Gelişim ve Kalite Koordinatörlüğünün planladığı takvim çerçevesinde KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı), TKDK (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu), Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve DOKA (Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı) tarafından akademik personelimize yönelik "Yatırımcılık, Ar-Ge, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri" konularında kamu kaynaklı destekler hakkında bilgilendirme toplantıları başladı. 08/01/2019 tarihinde başlayan toplantılarda ilk olarak saat 10:00’da Eğitim Fakültesi/ İlahiyat Fakültesi/Güzel Sanatlar Fakültesi/Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi ardından saat 14:00’da Fen-Edebiyat Fakültesi/Tıp Fakültesi/Diş Hekimliği Fakültesi akademik personelinin katılımıyla bilgilendirmeler gerçekleştirildi. Hazırlanan toplantı takvimi doğrultusunda ilgili kurum temsilcileri üniversitemiz akademik personeline kurumlardan alabilecekleri destekler, projeler, eğitim ve danışmanlık vb.  hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Bilgilendirmeler 11/01/2019 saat 14:00'da Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Ünye MYO/Akkuş MYO/İkizce MYO akademik personelinin katılacakları toplantı ile sona erecek.

Eklenme Tarihi : 09-01-2019 12:24:48