KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Koordinatörlüğümüzde üniversitemiz Danışma Kurulu üyelerinden KOSGEB, TKDK, Ordu Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Yetkililerinin Katılımıyla Toplantı Düzenlendi

18/12/2018

Fen-Edebiyat Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ordu Üniversitesi Danışma Kurulu üyelerinden KOSGEB, TKDK, Ordu Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden yetkililer katıldı. Kurumsal Gelişim ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Tuğba ÖZBUCAK başkanlığında gerçekleşen toplantıda üniversitemizin iş dünyası, kurum ve kuruluşlar ile diğer paydaşlar arasındaki ikili ilişkilerini geliştirme, iç paydaşlarımıza yönelik Ar-Ge ve İnovasyon, Danışmanlık Hizmeti, Girişimcilik gibi çeşitli konularda bilgilendirmeler yapılması amacıyla karşılıklı görüşmeler gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi : 19-12-2018 06:47:41